онлайн казино Украины

Чернігівці хочуть шлях на Шерстянку замість фонтанів

Чернігівці хочуть шлях на Шерстянку замість фонтанівЧернігівці вимагають від міської влади виконати одну із найпопулярніших обіцянок місцевих політиків та кандидатів у нардепи, а саме – коротку дорогу до мікрорайону Шерстянка.

Відповідна петиція зареєстрована на сайті електронних петицій.

Її автор – Марія Гончаренко звертає увагу на те, що постійні розмови щодо необхідності будівництва дороги йдуть із 2012 року, а віз і нині там.
«За даними ЗМІ бачимо, що станом на 2012 рік був розроблений проект землеустрою цієї дороги.

Вона має пролягти по землях, які ще тоді вилучили та на сесії передали Управлінню капітального будівництва міської ради.
Згідно проектної документації, пряма дорога на Шерстянку почнеться від адміністративної будівлі камвольно-суконного комбінату (КСК) на вулиці Івана Мазепи (колишня вул. Щорса) та буде виходити безпосередньо в мікрорайон на вул. Текстильників.

Довжина – близько кілометра. Ширина – 7,6 метра. Вартість станом на 2012 рік складала 20 млн. грн.

Станом на 2015 рік з інформації в друкованих виданнях бачимо, що кошторисна вартість зросла до 46,5 млн. грн. а будівництво дороги очікувати не варто!», - йдеться у тексті петиції.

Водночас, автор звертає увагу на те, що зараз вартість дороги зросла як мінімум до 70 мільйонів гривень. У той же час, вона передбачає, що влада у відповіді на петицію скаже, що грошей у міському бюджеті немає.

«Але з тих самих друкованих джерел бачимо, що економіка йде вгору, бюджет міста активно наповнюється. Про це свідчить те, що в 2016 році на реконструкцію скверу Б. Хмельницького було виділено 13 млн. грн, а в цьому році ще 13,4 млн. грн , на реконструкцію фонтанів на Алеї Героїв з бюджету виділено 16,8 млн. грн.», - пише автор петиції.

  • 0
Добавлено: 5-07-2017, 10:05
0
1 274

Похожие публикации


Наверх