онлайн казино Украины

Статистиці по коронавірусу мер Чернігова не довіряє

Владислав Атрошенко поставив під сумнів цифри від управління охорони здоров’я щодо кількості хворих на COVID-19 у Чернігові.

За даними, які озвучила на нараді 21 квітня в.о. начальниці управління охорони здоров’я Ольга Малець, останніми тижнями кількість хворих не збільшується. Так, позаминулого тижня нових випадків було 1090, а минулого – 1098.

Натомість вона зауважила, що стрімко збільшується рівень госпіталізацій (позаминулий тиждень – 205, минулий – 250) і летальність (рекордні 19 та 25 смертей протягом двох останніх тижнів).

– Я вашій статистиці не довіряю. Або у нас багато хворіє мовчки і лікується вдома. Виникає питання – кількість стабільна, а госпіталізація зросла. І смертність так само. Рівень у нас значно вищий ніж ви звітуєте. У нас немає гарантій що ми бачимо усіх інфікованих, – зауважив міський голова.

При цьому його не переконали пояснення Ольги Малець щодо нового штаму вірусу, який призводить до більш тяжчого перебігу хвороби.

Також Владислав Атрошенко припустив, що кількість зайнятих ліжок вдається стабільно утримувати винятково за рахунок дострокової виписки пацієнтів.

– Летальність вища, бо у нас впритик місць на ліжках. Людей виписують ледве вони пішли на поправку… Якби за правилами – кілька днів після повного одужання – лежало би вже 1500 людей. Але у нас такої можливості немає, – зауважив мер.

  • 0
Добавлено: 23-04-2021, 07:44
0
445

Похожие публикации


Наверх