онлайн казино Украины

Частковий локдаун у Чернігові. Що можна, а що ні

З огляду на стрімке поширення коронавірусної хвороби у Чернігові від 0:00 27 березня запроваджуються додаткові обмежувальна заходи.

Поки що вони стосуються заборони проведення масових заходів та переведення школярів 5–11 класів на дистанційне навчання. Учні початкової школи поки будуть навчатися у звичайному режимі.

За словами секретаря Чернігівської міської ради Олександра Ломака, з понеділка, 29 березня, чиновники та медики будуть аналізувати статистику. Не виключено запровадження більш жорстких обмежень.

Продовжують діяти обмеження, які були актуальними і раніше – перевезення пасажирів у громадському транспорті виключно за кількістю місць для сидіння.

Запроваджені обмеження щодо роботи закладів громадського харчування – вони можуть працювати лише до 22:00. У торгово-розважальних центрах не можуть працювати розважальні зони.

Також Олександр Ломако зазначив, що кінотеатри та інші культурні заклади можуть працювати за умови заповнення місць не більше ніж на 50%, а фітнес-центри і спортзали – лише, якщо можуть забезпечити 10 квадратних метрів на людину.

Заборони по роботі магазинів непродовольчої групи товарів наразі немає.

  • 0
Добавлено: 26-03-2021, 07:51
0
823

Похожие публикации


Наверх