онлайн казино Украины

Радіатори, насос та запчастини: неподалік Чернігова пограбували підприємство

Двох раніше судимих чернігівців, які проникли до гаражу сільськогосподарського підприємства та викрали звідти запчастини та обладнання, затримали співробітники поліції.

Інформацію про злочин повідомив сектор комунікації ГУНП.

Заявник, який повідомив про злочин у поліцію пояснив правоохоронцям, що вночі невідомі особи зламали замок в гаражі сільськогосподарського товариства та викрали звідти глибинний насос, акумуляторні батареї, декілька радіаторів та інші запчастини до сільгосптехніки.

Радіатори, насос та запчастини: неподалік Чернігова пограбували підприємство, фото-1
На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Оглядаючи місця події спеціалісти зібрали низку речових доказів скоєння злочину. Серед іншого, поліцейських зацікавив слід від протектору автомобіля.

Правоохоронці встановили місцеперебування автівки, яку використовували зловмисники. Її зупинили на відстані кількох кілометрів від населеного пункту. У салоні транспортного засобу поліцейські виявили викрадене майно. Ці речові докази долучені до матеріалів кримінального провадження.

Радіатори, насос та запчастини: неподалік Чернігова пограбували підприємство, фото-2
Як встановили оперативники, до скоєння крадіжки з проникненням у приміщення причетні двоє безробітних чернігівців 1988 року народження. Обидва вже притягувалися до відповідальності за майнові злочини та незаконне поводження зі зброєю.

  • 0
Добавлено: 26-01-2021, 07:51
0
368

Похожие публикации


Наверх