онлайн казино Украины

«Чернігів – без наркотиків». У місті зафарбували рекламу наркотичних засобів

Сьогодні, 11 грудня, в сквері навпроти міської ради, зібралися чернігівці, які виявили бажання долучитися до акції «Україні без наркотиків – твереза молодь».

Як розповіли у Чернігівській міській раді, акція передбачає виявлення місць та зафарбовування незаконних надписів з рекламою психотропних та наркотичних речовин.

Серед її учасників – волонтери Центру духовної та соціально-психологічної реабілітації залежних від наркоманії та алкоголізму «Перемога», благодійна організація «Чернігівська мережа», Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання та представники патрульної поліції.

Ініціатором і співорганізатором цього заходу є управління у справах сім'ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради.

– Надписи на фасадах будівель, в першу чергу, несуть загрозу здоров’ю молодому поколінню. Крім того, вони паплюжать наше місто та роблять його непривабливим.

Поліція неодноразово ловила «на гарячому» й затримувала тих, хто робить такі надписи та «закладки».

Якщо всі ми будемо регулярно та оперативно ці речі зафарбовувати, і якщо наша молодь менше бачитиме і звертатиме на таку «рекламу» увагу, то, безумовно, це впливатиме позитивно на них, – зазначив начальник управління у справах сім'ї, молоді та спорту Андрій Дериземля.

Принагідно він запросив усіх чернігівців, зокрема, представників ЖЕКів, ОСББ та інших управителів, які теж мають можливість це робити майже щодня, долучитися до зафарбовування незаконних надписів з «нездоровою рекламою».

Учасники акції ознайомилися з переліком адрес, де потрібно буде зафарбовувати такі надписи, розподілилися на 10 груп та вирушили на визначені місця. За спільним рішенням, були охоплені майже всі мікрорайони міста. Для участі в акції всім її учасникам була надана фарба.

  • 0
Добавлено: 12-12-2020, 08:18
0
358

Похожие публикации


Наверх