онлайн казино Украины

Ліжка для хворих на коронавірус. Чернігівська область – у трійці найгірших

Міністерство охорони здоров’я заявило, що станом на 27 листопада ситуація із поширенням коронавірусної хвороби COVID-19 не дозволяє послаблювати карантин у всіх областях України.

Найгірша ситуація із готовністю до послаблення обмежень – на Сумщині, Черкащині та Київщині.

Найбільший показник захворюваності протягом останніх 14 діб ( у розрахунку на 100 тис. населення) – у Сумській області – 923 та на Черкащині – 820.

Показник Чернігівської області – 618, що вище середнього по Україні. Це – 6-й результат. Гірше ситуація лише у Сумах, Черкасах, Києві, на Буковині та у Запорізькій області.

Також Чернігівщина пасе задніх за кількістю зарезервованих для хворих на коронавірус ліжок у медичних закладах – 1314. Менше – лише у Кіровоградській області.

Пікові позиції за кількістю хворих і мінімальна кількість ліжок призвели до того, що Чернігівська область – у трійці лідерів за показником завантаженості ліжок, виділених для хворих на коронавірус ліжок у медичних закладах.

Станом на 27 листопада, на Чернігівщині зайняті 63,5 % ліжок. Це третій показник в Україні. Щільніше ліжка заповнені лише у Полтавській (71,3 %) та Миколаївській (64,6 %) областях.

  • 0
Добавлено: 28-11-2020, 09:01
0
450

Похожие публикации


Наверх