онлайн казино Украины

Хто побив директора стадіону Гагаріна? На трасі Чернігів-Київ зупинили позашляховик з ймовірними учасниками побиття

Вчора ввечері, 24 листопада, за підозрою у побитті в.о директора стадіону імені Гагаріна Олександра Овчаренка на автодорозі М-01 "Чернігів-Київ" поліція зупинила автомобіль за кермом якого був 28-річний киянин.

Про це повідомляє Поліція Чернігова.

В автомобілі правоохоронці виявили бронежилети, рації та інші речові докази, які відправили на проведення відповідних експертиз.

Хто побив директора стадіону Гагаріна? На трасі Чернігів-Київ зупинили позашляховик з ймовірними учасниками побиття, фото-1
Поліцейські вилучили автомобіль та помістили його на штрафмайданчик. Співробітники Чернігівського відділу поліції оперативно встановили особи близько десятка чоловік, причетних до організації хуліганських дій на стадіоні.

Хто побив директора стадіону Гагаріна? На трасі Чернігів-Київ зупинили позашляховик з ймовірними учасниками побиття, фото-2
За словами Олександра Тарнавського в прямому ефірі своєї Facebook-сторінки, який у минулому був одним із лідерів ультрас-руху в Чернігові, організували побиття та посадку у смітник пана Овчаренка, не місцеві хлопці.

Хто побив директора стадіону Гагаріна? На трасі Чернігів-Київ зупинили позашляховик з ймовірними учасниками побиття, фото-3
- Чернігівських ультрас там не було. Це були кияни вдягнені в шарфи чернігівської "Десни", аби зробити картинку, що це місцеві фанати. Насправді ж це були представники охоронної фірми зі столиці, які ніякого відношення до клубу не мають, а лише беруть участь в різних розбірках, - каже Олександр Тарнавський.

Нагадаємо, що вчора, 24 листопада, організована група невідомих чоловіків із символікою ФК "Десна" вдерлися до кабінету в.о директора стадіону пана Овчаренка, витягли його на вулицю, посадили в смітник та розбили йому голову.

  • 0
Добавлено: 26-11-2020, 07:55
0
1 072

Похожие публикации


Наверх