онлайн казино Украины

Будемо здорові разом!

Під таким гаслом автор одного з проєктів "Бюджету участі" закликає підтримати школу #20, що є учасником громадського проєкту по облаштуванню багатофункціонального спортивного майданчика для занять спортом учнів і мешканців міста.

На території школи, яка зєднує вулицю ім. М.Коцюбинського та проспект Перемоги, знаходиться майданчик, що є пристосованим місцем для занять спортом учнів школи і мешканців мікрорайону.

Даний майданчик не відповідає спортивним нормам, більше того, він є небезпечним для оточуючих, адже старі металеві конструкції можуть впасти в будь-який момент. Через територію школи щодня проходить до 300 - 400 осіб, для яких ця конструкція несе загрозу. На вихідних та у вечірній час до школи приходять підлітки та дорослі, але повноцінного місця для занять спортом немає.




Створення майданчику – це великий крок в побудові спортивної та культурної інфраструктури. Залучення значної кількості населення до занять спортом та покращення фізичного здоров’я, надання молоді альтернативи для проведення свого вільного часу. Відвідування майданчику буде на безоплатній основі, кожен бажаючий зможе тренуватись у будь-який час. Особливо зручний за розташуванням жителям центральної частини Чернігова та мікрорайону Лісковиця. Крім того, дана територія є потенційною для проведення міських та обласних змагань, адже знаходиться в центрі міста.

Мета реалізації проєкту- упорядкування центральної культурно- історичної частини міста у відповідність розвитку Чернігова, як осередку дозвілля молоді та дорослих.




Не будьте байдужими й віддайте свої голоси за здоров'я дітей!

Голосуйте за проєкт #33 "Будемо здорові разом!" https://chernihiv.pb.org.ua/projects/33

Голосування триватиме до 4 жовтня

  • 0
Добавлено: 25-09-2020, 00:00
0
2 533

Похожие публикации


Наверх