онлайн казино Украины

Школи й лікарні до виборів готові

Школи й лікарні до виборів готовіПро організаційну підготовку до проведення виборів до Верховної Ради України в чернігівських закладах освіти й охорони здоров’я поінформував секретар міської ради Олег Шеремет.

Повідомляє відділ зв’язків з громадськістю міської ради.

- У Чернігові традиційно склалося, що значна кількість виборчих дільниць розташовуються в приміщеннях загальноосвітніх навчальних закладів. Подібна ситуація спостерігається в багатьох містах України. Ми погодились на рекомендацію Міністерства освіти і науки, молоді і спорту України, яке пропонує провести осінні учнівські канікули з 25 по 31 жовтня (початок занять – 1 листопада). Завдяки цьому ми зможемо організовано розпочати та завершити роботу виборчих дільниць, уникнути будь-яких загроз здоров’ю дітей, а потім відповідно до санітарних норм підготувати шкільні приміщення до занять, - розповів О. Шеремет.

Крім того, в рамках заходів зі сприяння виборчим комісіям у вирішенні покладених на них законодавством повноважень відпрацьована система роботи спеціальних виборчих дільниць, розташованих у закладах охорони здоров’я.

Добавлено: 16-10-2012, 12:11
0
0

Похожие публикации


Наверх