онлайн казино Украины

Фури зважуватимуть частіше. У Чернігівській області буде третій пункт для контролю

На дорогах Чернігівської області запрацює третій комплекс габаритно-вагового контролю, повідомив під час наради в ОДА начальник управління транспортної безпеки Чернігівської області Юрій Шевченко.

За його словами, на дорогах Чернігівщини зараз працюють два пересувних комплекси габаритно-вагового контролю: у селі Красне Чернігівського району та почергово в Городні та Вертіївці.

Найближчим часом у Вертіївці планують встановити третій комплекс італійського виробництва.

Усього за даними служби Укртрансбезпеки у Чернігівській області, з 15 серпня 2020 року перевірено 1917 транспортних засобів та складено 88 актів про перевищення транспортним засобом вагових параметрів.

Максимальна вага автопоїзда, виявлена під час зважування, становила 54 тони, що у 2,5 рази більше передбаченої нормативом.

За перевантаження винесено 36 постанов про штрафи на загальну суму 476 тисяч гривень.

– Контроль за дотриманням габаритно-вагових нормативів на дорогах області триває. Попереду ще два осінні місяці інтенсивних перевезень зернових, – наголосив перший заступник голови ОДА Віталій Загайний.

А тим часом у Верховній раді пройшов перше читання законопроект, яким передбачено підвищити відповідальність за порушення правил габаритно-вагового контролю.

  • 0
Добавлено: 24-09-2020, 07:55
0
630

Похожие публикации


Наверх