онлайн казино Украины

«Десна» матчі єврокубків гратиме не в Чернігові. Пріоритет – київська «Оболонь-Арена»

Спортивний директор «Десни» Вадим Мельник розповів, що в клубі розглядають лише київські варіанти проведення матчів Ліги Європи, пише «Мета-рейтинг».

Колишній захисник «Десни» раніше розповідав, що стадіон у Чернігові не пройде атестацію від УЄФА, тож у рідному місті команда на європейській арені не гратиме.

Після цього ряд ЗМІ повідомили, що в Чернігові розглядають кілька альтернативних варіантів: Львів, Одеса, Київ та Дніпро. Тепер Вадим Мельник уточнив інформацію – мова йде лише про столицю.

– Рассматриваем вариант только в столице и на «Оболонь-Арене». В Киев смогут приехать наши болельщики и поддержать «Десну», – зазначив він.

Щоправда, уточнив: наразі невідомо, чи відбудуться ігри за участі чернігівської команди в Україні. Адже на попередніх етапах (а «Десні» потрібно здолати двох суперників, щоб потрапити до групового етапу Ліги Європи) передбачено лише по одній грі, замість класичного двоматчевого протистояння (вдома та на виїзді).

– Поскольку отбор будет состоять из одного матча, пока непонятно, где мы сыграем – дома, на нейтральном поле или на выезде, – сказав Вадим Мельник.

Нагадаємо, «Десна» посіла 4-е місце в УПЛ та стартує у вересні у Лізі Європи. Причому вже на першому етапі команді може дістатися хтось з грандів – італійський «Мілан», англійський «Тоттенгем», португальський «Спортинг» чи турецький «Галатасарай».

  • 0
Добавлено: 5-08-2020, 10:36
0
478

Похожие публикации


Наверх