онлайн казино Украины

За виробництво амфетаміну у гаражі житель Чернігова отримав 6 років і конфіскацію майна

Деснянський районний суд дослухався до аргументів прокуратури і виніс вирок чоловіку, який вів наркобізнес у Чернігові.

Засідання відбувалося за фактом незаконного виготовлення та зберігання з метою збуту амфетаміну у великих розмірах (ч. 2 ст. 307 КК України), а також незаконного придбання та зберігання прекурсорів в особливо великих розмірах з метою їх використання для виготовлення психотропної речовини (ч. 3 ст. 311 КК України).

Прокурор у суд довів, що обвинувачений виготовляв у гаражі батька психотропну речовину – амфетамін. Він придбав фенілнітропропен, соляну та сірчані кислоти, які зберігав за місцем свого проживання та у гаражі.

«Хімік» в результаті отримав більше 1,7 грамів амфетаміну, що вважається великим розміром. У подальшому, маючи на меті його збут, розфасував наркотик у 12 полімерних пакетики та зберігав у гаражі.

В судовому засіданні обвинувачений визнав свою вину частково та повідомив, що придбаний ним амфетамін зберігав для власного вживання. Вилучені кислоти, мовляв, не мав наміру використовувати для виготовлення наркотичних засобів.

Проте, прокурор довів, що зловмисник виготовляв амфетамін саме з метою збуту і ця його діяльність є давно налагодженою схемою заробітку грошей.

Відтак, вироком суду чоловіка визнано винуватим у інкримінованих злочинах та засуджено до 6 років позбавлення волі з конфіскацією всього майна.

  • 0
Добавлено: 18-06-2020, 08:11
0
686

Похожие публикации


Наверх