онлайн казино Украины

Чернігівські дитсадки готують до відкриття з 1 червня: що для цього роблять

У Чернігові дитячі садочки готують до відкриття з 1 червня. На підставі одного з рішень уряду, комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та протидії надзвичайним ситуаціям планує дати на це дозвіл.

Про це повідомляє пресслужба Чернігівської міськради.

- Ми вже займаємося підготовкою, генеральним прибиранням і всім іншим для того, щоб відкритися 1 червня. Зараз проводиться забір води на аналіз, відповідний договір укладений з лабораторним центром. Чекаємо офіційного документа щодо додаткових вимог – щоби точно знати, які ще вимоги будуть висунуті. Але докладемо максимальних зусиль для того щоб їх виконати, - розповів на засіданні виконкому керівник міського управління освіти Василь Білогура.

Також він додав, що в дитсадки вже завозяться продукти. Окрім того, докуповуються дезінфекційні засоби, якими будуть забезпечені кожен заклад. Про закупівлю одноразових засобів індивідуальної гігієни, які вимагатимуться за новими правилами, будуть радитись окремо з батьками.

Поки що, не вирішеним залишається питання про медичні довідки на кожну дитину, надання яких після довгої відсутності в садочку – вимога законодавства.

Зазначається, що міський голова дав доручення шукати якесь інше технічне вирішення цього питання, щоб 12 тисяч дітей з батьками не прийшли одночасно до поліклінік за довідками і не було перекреслено все те, заради чого витримувався карантин.

  • 0
Добавлено: 22-05-2020, 07:46
0
514

Похожие публикации


Наверх