онлайн казино Украины

Відстрілювався від поліції – і отримав кулю. В Чернігові затримали крадія

В ніч з 8 на 9 травня в Чернігові відбулася перестрілка за участю патрульних. Правоохоронцям довелося стріляти на враження.

У патрульній поліції повідомили, що близько 23:00 екіпаж отримав виклик про незаконне проникнення до одного із закладів міста на вулиці Новій (район «Кавказ»).

Прибувши на місце виклику, правоохоронці вже побачили там працівників охоронної фірми, які й викликали поліцію. Вони повідомили, що всередині зачиненого закладу перебуває стороння особа.

Правоохоронці кілька разів голосно зверталися до невідомого, аби той вийшов з будівлі, але у відповідь пролунав постріл

За 10 хвилин на місце, для надання допомоги, прибув екіпаж роти тактико-оперативного реагування. Під час обстеження приміщення, поліцейські виявили невідомого чоловіка, який дістав предмет, схожий на пістолет, та направив його в сторону поліцейських.

Після цього, патрульний роти ТОР, застосував табельну вогнепальну зброю, здійснивши два постріли в напрямку правопорушника. Він влучив двома кулями.

Надалі чоловікові надали домедичну допомогу та каретою швидкої допомоги доставили до лікарні. Наразі громадянин під наглядом лікарів, його прооперували.

У діях невстановленої особи виявлені ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст. 348 КК України (Посягання на життя працівника правоохоронного органу).

На місці події працювали співробітники ДБР, ведеться слідство.

  • 0
Добавлено: 11-05-2020, 08:24
0
669

Похожие публикации


Наверх