онлайн казино Украины

Чернігівський "Буревісник" вилетів з Кубку України від друголігової команди

Сьогодні, 1 березьня, відбулась перша полуфінальна гра Кубку України з волейболу між чернігівським "Буревісником-ШВСМ" та "Решетилівкою" з Полтавщини.

ернігівці підходили до цієї гри абсолютним фаворитом, адже вони представляють найвищий дивізіон України - Суперлігу, а "Решетилівка" лише четвертий за значимістю чемпіонат - Другу лігу.

Гра проходила за принципом американських гірок. Перший сет доволі впевнено виграв "Буревісник", а другий у напруженій боротьбі мінімально програв.

Третій сет знову був за чернігівцями, і на цей раз вже з розгромним рахунком 12:25 на користь "Буревісника". Проте, четверта частина гри знову виходить нервовою і нестабільною, чим користується "Решетилівка", і переводить гру в п'ятий вирішальний сет.

На вирішальний розіграш до 15 очок краще налаштувались друголігівські волейболісти, і в результаті вийшли до фіналу Кубку України. Там вони будуть очікувати на переможця іншої полуфінальної пари "Барком-Кажани" - "Житичі". "Буревісник" же буде змагатись з невдахою цієї пари за бронзові нагороди.

  • 0
Добавлено: 2-03-2020, 08:23
0
464

Похожие публикации


Наверх