онлайн казино Украины

У міському бюджеті Чернігова передбачені кошти на реконструкцію водовідведення по вул. Декабристів цього року

Гроші міського бюджету Чернігова (понад 6,8 млн грн), призначені для реконструкції системи водовідведення по вул. Декабристів, залишилися у відповідній програмі. Завдяки позиції фракції «Наш край» під час розгляду питання «Про внесення змін до Програми поліпшення екологічного стану м. Чернігова на 2018-2020 роки» кошти не спрямували на інші цілі, як планувалося.

«Пропоновані у проєкті рішення зміни передбачали «перенаправлення» коштів у сумі 6,8 млн грн з реконструкції мереж по вул. Декабристів на збільшення видатків робіт щодо будівництва мереж зливової каналізації по вул. Ремісничій і Коцюбинського. Однак на сесії вдалося відстояти необхідність проведення робіт саме по вул. Декабристів», – прокоментував депутат міськради від «Нашого краю» Віктор Бистров. Формальною підставою для «перекидання» грошей була відсутність проєкту робіт. «Однак ще зима, тож є час розробити проєкт і виконати необхідні роботи.

Фракція «Наш край» наполягає реконструювати мережі упродовж цього року. Також свою позицію мають відстоювати і мешканці цієї вулиці», – наголосив Віктор Бистров. Як повідомлялося раніше, в червні 2018 року внаслідок сильної зливи на вул. Декабристів у Чернігові зазнали підтоплення близько 100 домогосподарств.

  • 0
Добавлено: 28-02-2020, 08:05
0
483

Похожие публикации


Наверх