онлайн казино Украины

Атрошенко і Микитась будують спільно під Мюнхеном?

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко має спільний будівельний проект з колишнім народним депутатом з 206 округу і вже колишнім власником корпорації «Укрбуд» Максимом Микитасем.

«13 мільйонів євро він (Микитась) вивів закордон на проект "Німеччина" - якесь спільне з мером Чернігова Атрошенко німецьке будівництво в 60 км від Мюнхена. Зараз заморожене. Щоб добудувати треба залучити ще 17 мільйонів кредиту. Зараз вони намагаються вирішити питання з отриманням цього кредиту. Мер Чернігова Атрошенко домовився з Микитасем і отримав там частку», - розповів новий акціонер Укрбуду Дмитро Федотенков.

Нагадаємо, нещодавно пранкер Джокер, відомий тим, що провокує відомих політиків на онлайн-спілкування з приводу тих чи інших «гарячих» питань», виклав переписку з міським головою Чернігова Владиславом Атрошенком. Спілкування відбувалося нібито з номеру, який належить голові Офісу президента Андрію Богдану.

У відповідь міський голова Чернігова, зокрема, звернувся до співрозмовника, аби той виділив йому трохи часу для зустрічі аби обговорити ситуацію навколо колишнього нардепа від Чернігова Максима Микитася, проти його нині відкрите кримінальне провадження та полагодити певні бізнес питання.

  • 0
Добавлено: 13-12-2019, 07:02
0
643

Похожие публикации


Наверх