онлайн казино Украины

Атрошенко публічно агітує за «наступника» Микитася й просить допомоги районної влади

Атрошенко публічно агітує за «наступника» Микитася й просить допомоги районної владиМіський голова Чернігова публічно агітує за потенційного кандидата у депутати по 206 округу Максима Микитася.
Відповідні заяви недвозначного змісту він зробив сьогодні, виступаючи перед громадою села Старий Білоус Чернігівського району під час урочистостей з нагоди відкриття у населеному пункті дитячого садочка.
Зазначимо, сам Атрошенко, будучи ще народним депутатом давав гроші на спорудження цього дитсадка.
Виступаючи перед своїми колишніми виборцями, він, зокрема, заявив таке:
округ 206«У мене була мрія передати округ у надійні руки. Я зараз звертаюся, будь ласка, голова райради, голова РДА, починаючи із селищного голови. Кандидат у депутати приїде до Вас – Микитась Максим. 30 тисяч гривень знайдіть, будь ласка. Це спилка дерев, те, що потрібно зробіть, доукомплектуйте дитячий садок. Те, що по-мінімуму, зробіть. Він повинен докласти тут свою руку до матеріальної частини. Щоби зразу кандидат звикав піклуватися за людей».
Очевидно, Атрошенко просить знайти голову райради, РДА, сільського голову 30 тисяч гривень на виконання мінімальних робіт по облаштуванню дитсадка. Решту зробить за свої кошти Микитась.

Добавлено: 12-05-2016, 10:14
0
0

Похожие публикации


Наверх