онлайн казино Украины

Чернігівців запрошують взяти участь у квесті «100% переможці»

Чернігівців запрошують взяти участь у квесті «100% переможці»1 грудня з 15.00 до 17.30 в ТРЦ "Мегацентр" пройде квест "100% переможці" присвячений Всесвітньому дню боротьби з ВІЛ/СНІДом.

В програмі заходу запланований виступи спеціалістів, інформаційно-профілактичний квест, поширення профілактичних флаєрів, сувенірних силіконових браслетів та засобів захисту (презервативів).

До квесту можна долучитися в будь-який проміжок часу. Проходження квесту займе 15 хв. Долучатися до гри можна як одному учаснику, так і командою. Квест складається з 5-ти станцій.

На вас чекають цікаві завдання від спеціалістів БО "Чернігівська мережа". А ще приємні подарунки та можливість виграти головний приз - річний запас презервативів!

На жаль, Україна продовжує посідати одне з перших місць серед країн Східної Європи за поширеністю ВІЛ-інфекції. За підрахунками Центру громадського здоров’я сьогодні в країні проживають приблизно 200 тисяч ВІЛ-інфікованих людей. Кожен другий з них ще не знає про свій статус. Більш як половину нових випадків ВІЛ виявляють на 3-й чи 4-й клінічних стадіях, коли зупинити прогрес хвороби майже неможливо. Вчасне тестування може змінити цю статистику.

У Чернігівській область досі залишається високим темп розповсюдження ВІЛ-інфекції; на диспансерному обліку в Центрі протидії ВІЛ-інфекції та СНІДу знаходиться близько 4000 пацієнтів. За оціночними даними, ще близько 2000 осіб не здогадуються про свій ВІЛ-статус. Вірус руйнує їх здоров’я, водночас вони можуть інфікувати інших. Основним шляхом передачі ВІЛ залишається статевий (73%), а це означає, що все населення, що мало хоча б один незахищений статевий контакт, перебуває у групі ризику.

  • 0
Добавлено: 30-11-2019, 09:13
0
777

Похожие публикации


Наверх