онлайн казино Украины

У Чернігівській ОДА відновлять систему аудиту: доручення голови

Голова Чернігівської облдержадміністрації Андрій Прокопенко доручив запустити систему внутрішнього аудиту в облдержадміністрації. Таке доручення він дав підеглим сьогодні, на щотижневій нараді з керівниками структурних підрозділів ОДА.

Як виявилось, в ОДА тривалий час не працював сектор внутрішнього аудиту, хоча по штату такі посади і передбачені в кожній обладміністрації.

Основним завданням сектору є аналіз діяльності структурних підрозділів облдержадміністрації щодо цільового витрачання коштів, запобігання фактам незаконного, неефективного та нерезультативного їх використання.

«Доручаю начальнику управління по роботі з персоналом Олексію Хоменку, директору Департаменту фінансів Валерію Дудку, начальнику юридичного відділу Наталії Мужиковій та начальнику відділу фінансового забезпечення, головному бухгалтеру Анжелі Ольховик підготувати пропозиції щодо запуску роботи цього сектору. Він має запрацювати найближчим часом», - сказав Прокопенко.

Додатково голова ОДА поставив завдання забезпечити взаємодію сектору внутрішнього аудиту з іншими контролюючими органами.

  • 0
Добавлено: 19-11-2019, 08:08
0
507

Похожие публикации


Наверх