онлайн казино Украины

У Бобровиці припинено незаконну трансляцію 26 російських телеканалів

У Бобровиці припинено незаконну трансляцію 26 російських телеканалівДо представника Національної ради у Чернігівській області Ірини Сенченко 7 листопада надійшла інформація, що в одному із закладів відпочинку міста Бобровиця транслюються телеканали, щодо яких в Україні діють законодавчі обмеження. У співпраці з фахівцями обласного управління СБУ це правопорушення було припинено.

Щоби перевіріті зазначеним факт представник регулятора разом зі спеціалістами СБУ області Одразу віїхалі на місце и зафіксувалі, что в місцевій кав'ярні «Well caffe» транслювалася 26 российских програм. А самє: «НТВ», «Рен ТВ», «Петербург 5», «Russia Today TV», «Перший канал. Всемирная сеть »,« РТР-Планета »,« НТВ Мир »,« Росія 24 »,« РосБізнесКонсалтинг-ТВ »,« МИР 24 »,« Сарафан »,« Осеаn-TV »,« RTG TV »,« ТБН », «Дощ» та інші. Відповідно до РІШЕНЬ Национальной заради всі ЦІ канал не відповідають нормам Європейської конвенції про транскордонного телебачення та вітчізняному законодавству, відтак смороду обмежені для розповсюдження на территории України.

Спеціалістами СБУ області булу проведена роз'яснювальна бесіда з керівніцтвом закладу про відповідальність за статтю 436 Крімінального кодексу України ( «Пропаганда Війни»): «Публічні Заклик до агресівної Війни або до розв'язання воєнного конфлікту, а такоже виготовлення матеріалів Із Заклик до Вчинення таких Дій з метою їх розповсюдження або розповсюдження таких матеріалів - караються виправно роботами на строк до двох років або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення Волі на строк до трьох років ».
Ірина Сенченко своєю черга Наголос на необхідності Дотримання Закону України «Про телебачення і радіомовлення». Відтак у цьом Громадському закладі показ ціх програм Було Припін.

  • 0
Добавлено: 12-11-2019, 08:07
0
498

Похожие публикации


Наверх