онлайн казино Украины

Закон Бутерброда стає законом Смартфона

Закон Бутерброда стає законом СмартфонаЩе у старших класах школи, після закону Ньютона ми вивчили і закон Бутерброда: «Завжди падає маслом униз». До речі, його витісняє закон Смартфона: «Намагається упасти склом униз».

У другій половині дня, у п’ятницю для комунальників ЖЕКу-10 закон Бутерброда – Смартфона виглядав так.

Коли уже мріялося про вихідні з сім’єю і риболовлю зі спінінгом на щуку, у дев’ятиповерхівці 1 Травня,161 прорвало трубу з холодною водою.

Небайдужа людина з третього під’їзду цього корпусу почула чи побачила, що прорвало трубу, і водичка за законами фізики почала розтікатися у підвалі.

Другий «+». У цієї небайдужої людини вистачило терпіння додзвонитися у контактний центр 0800 50-93-50. Адже туди забивали телефонні лінії і створювали чергу всі чернігівці, у кого до працівників «Облтеплокомуненерго» були претензії - не спустили повітря з батарей.

Старший оператор колцентру передав термінову заявку про порив на негайне виконання майстрам ЖЕКу. Ті якраз проходили повз будинок після виконання іншого завдання, і одразу зменшили тиск холодної води в будинку о 15 годині. По смартфону замовили необхідні матеріали та інструменти для ліквідації пориву.

А о 15:50 бригада комунальників ЖЕК-10 відновила холодне водопостачання. І доповіла про усунення аварійної ситуації старшому оператору контактного центру.

Коли один із слюсарів відновлював нормальний тиск холодної води, то наспівував пісеньку (трохи чути на відео) : «Наша служба і опасна, і трудна…»

Сьогодні – понеділок. Всі бригади комунальників уже забули про вихідні – робота знов навалюється, як лавина. Перехідний сезон найважчий.

  • 0
Добавлено: 10-11-2019, 08:15
0
475

Похожие публикации


Наверх