онлайн казино Украины

Янукович: Мовний закон – це не догма, його можна змінити

Янукович: Мовний закон – це не догма, його можна змінити
Президент України Віктор Янукович заявив, що при необхідності закон "Про основи державної мовної політики" можна буде змінити. Адже він покликаний забезпечувати рівність мов в Україні.

"Пройде час ми з вами побачимо переваги і недоліки. Це не догма. Якщо буде необхідно внести деякі поправки в цей закон, ми це зробимо", - сказав глава держави.

Янукович зауважив, що закон діє надто мало часу, щоб робити вже якісь висновки. Проте гарант наголосив, що мовний закон - це "рух в бік Європейської хартії про мови".

Віктор Янукович повідомив, що вже є робоча група, яка працюватиме над удосконаленням закону. До неї входять автори закону про мови і "люди, які хотіли попрацювати над його удосконаленням".

"Необхідно, щоб закон створив умови рівності мов в Україну, щоб не було ніяких проблем ні в одному регіоні і це відповідало Європейської хартії", - наголосив Президент

До слова, на початку минулого тижня Віктор Янукович запросив на зустріч представників інтелігенції. У вузькому колі обраних, які отримали запрошення від Адміністрації президента, голова держави говорив про захист української мови..

Добавлено: 14-08-2012, 13:25
0
0

Похожие публикации


Наверх