онлайн казино Украины

Атрошенко жорстко "наїхав" на Чернігівгаз та ОТКЕ - чому досі нема тепла?

Атрошенко жорстко "наїхав" на Чернігівгаз та ОТКЕ - чому досі нема тепла?Міський голова підписав розпорядження згідно якого від учора в оселі чернігівців та бюджетні установи мали б дати тепло. Однак, воно дійшло не до всіх. Хто винуватий розбираються зараз на нараді.

Як пояснив Віктор Геращенко, голова правління «Облтеплокомуненерго», учора запущено 19 котелень із 38-и. Йде запуск решти. Підключено 255 будинків, 16 шкіл та 11 дитсадків.

12 шкіл і 18 дитсадків не підключено з причини непідписання з боку Чернігівгазу документів по договорам та балансу газу.

У свою чергу, Чернігівгаз каже, що всі документи надав.

Терміново з’ясувати і включити опалення доручив керівникам міський голова Владислав Атрошенко. «Негайно все повключайте. Ви дограєтесь до неприємних речей», - сказав міський голова.

Окремо Владислав Атрошенко прокоментував ситуацію у сфері теплогенерації та відносини з монополістами – газопостачальними компаніями та обленерго.

«Вас і так ненавидить населення. Є розпорядження про початок опалювального сезону. А ви не включаєте школи та садочки через якісь дрібні речі. Нічим добрим ця ситуація для вас не закінчиться», - сказав міський голова.

  • 0
Добавлено: 31-10-2019, 07:09
0
652

Похожие публикации


Наверх