онлайн казино Украины

Освітяни Чернігова приймають вітання

Освітяни Чернігова приймають вітанняЦієї неділі педагоги відзначатимуть професійне свято. З цієї нагоди вчора освітян Чернігова вітали в обласному драмтеатрі.

Слова поваги та вдячності висловив міський голова Владислав Атрошенко, начальник управління освіти Василь Білогура. Відеолистівки надійшли від журналістів, лікарів, спортсменів, працівників КП «Зеленбуд» та «АТП-2528», будівельної компанії, акторів, курсантів Чернігівського ліцею з підсиленою військово-фізичною підготовкою, а також заступника міського голови Олександра Ломако.

Цього року кращим загально-освітнім закладом за підсумками ІІІ та ІV етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад, які проходили з 19 навчальних предметів, є спеціалізована загальноосвітня середня школа №1 з поглибленим вивченням іноземних мов. Директору цієї школи Ользі Шелест Василь Білогура вручив сертифікат на нові меблі для вчительської.

Крім того, кращим працівникам освіти вручили почесні відзнаки Чернігівської міської ради, облдержадміністрації та обласної ради.

  • 0
Добавлено: 3-10-2019, 08:04
0
519

Похожие публикации


Наверх