онлайн казино Украины

На оновленій Красній площі брак? Необхідне виправлять вже сьогодні

На оновленій Красній площі брак? Необхідне виправлять вже сьогодніПошкодження елементів мощення на Красній площі, про які чернігівці повідомляли у соцмережах, усунуть вже сьогодні

Днями у Фейсбуці поширено фото пошкоджень клінкерної плитки та з’єднувального бордюру на Красній площі. У зв’язку з цим, прес-служба Чернігівської міської ради надає пояснення.

По-перше, об’єкт реконструкції – Красна площа - ще не зданий підрядником в експлуатацію, деякі роботи ще тривають. Рух на площі відкрили, оскільки її перекриття викликало незручності для авто та пішоходів. По-друге, показані на фото пошкоджені елементи замінять чи усунуть вже сьогодні.

Також повідомляємо, що на Красній площі укладено 7200 метрів квадратних старого та 7800 нового клінкера. За Підрядник дає гарантію на роботи з укладання нового клінкеру на 5 років, виробник на новий клінкер – 50 років гарантії. Відтак, всі недоліки будуть усуватись коштом підрядника чи виробника.

Що стосується ділянки прилеглої до площі дороги – пішохідний перехід по вул. Шевченка біля Чернігівської ОДА, де після дощів утворюється калюжа – то в Управління ЖКГ повідомили наступне. На прилеглих до Красної площі вулицях, де влітку проводились масштабні заміни комунікацій, цього року поклали тільки перший вирівнюючий шар асфальту. Це робиться тому, що після розкопів земля може просісти, що і сталось на вишевказаній ділянці. Тому на наступний рік заплановане завершення ремонту ділянок вулиць Шевченка, Кирпоноса та Магістратської вже з укладенням верхнього шару асфальту.

Про виявлені порушення благоустрою можна повідомляти міський Контакт-центр за телефоном 0800-50-93-50.

  • 0
Добавлено: 3-10-2019, 08:04
0
621

Похожие публикации


Наверх