онлайн казино Украины

Чернігів з наступного року потужно рекламуватимуть

Чернігів з наступного року потужно рекламуватимутьУ міському бюджеті на наступний рік націлені закласти значно більше коштів на промоцію, ніж було раніше.

Зокрема гроші мають піти на два напрямки: рекламні заходи з популяризації і міста і рекламу заходів, які проводяться в місті.

Мер Владислав Атрошенко вважає, що це вже на часі, адже центральна частина міста уже фактично вся відремонтована. Також на переконання Атрошенка, варто залучити перевірених фахівців, можливо й столичних.

Активна промоція міста має відбуватися одночасно зі збільшенням кількості міських розважальних заходів протягом теплого сезону.

«Я прошу також більш серйозно підійти до плану заходів, плану фестивалів. Різні напрямки: бджолярі хай їдуть до нас, ковалі, хлібопекарі, фестиваль зробити фаст-фудів, фестиваль фольклорний, джазовий, рок-фестиваль, музики кантрі, парад салютів. Останнє - якщо це можливо по закону. Музики хай грають, книжки хай виставляються, все що завгодно. Я хотів би і готелі існуючи задіяти, і якісь екскурсійно-туристичні фірми, можливо київські, і так далі», - зауважив міський голова.

  • 0
Добавлено: 1-10-2019, 07:39
0
522

Похожие публикации


Наверх