онлайн казино Украины

У Чернігові ректор вузу взяв на роботу рідну дочку

У Чернігові ректор вузу взяв на роботу рідну дочкуНаціональне агентство з попередження корупції склало два протоколи на ректора Національного університету "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченко Миколи Носко, який взяв на роботу свою дочку Юлію Носко.

Як пише прес-служба НАПКА, глава вузу не повідомив міністра освіти і науки України про наявність у нього реального конфлікту інтересів.

Національне агентство з попередження корупції склало два протоколи на ректора Національного університету "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченко Миколи Носко, який взяв на роботу свою дочку Юлію Носко.

Як пише прес-служба НАПКА, глава вузу не повідомив міністра освіти і науки України про наявність у нього реального конфлікту інтересів.

Відзначається, що Носко призначив на посаду доцента кафедри дошкільної та початкової освіти після закінчення докторантури рідну дочку і видав відповідний наказ.

"Відповідальність за неповідомлення особою в встановлених законом випадках і порядку про наявність у нього реального конфлікту інтересів передбачена частиною першою статті 172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення, а за вчинення дій або прийняття рішень в умовах такого конфлікту інтересів - частиною другою цієї статті", - йдеться в повідомленні.

  • 0
Добавлено: 13-09-2019, 07:59
0
597

Похожие публикации


Наверх