онлайн казино Украины

Ще один спортоб’єкт Чернігова відремонтують

Ще один спортоб’єкт Чернігова відремонтуютьУ Чернігові незабаром розпочнеться капітальний ремонт приміщення КДЮСШ №2. Інвентар та обладнання зі спортшколи вже вивезли. Зараз приміщення готують до початку ремонтних робіт. Про це розповів начальник Управління у справах сім'ї, молоді та спорту міської ради Андрій Дериземля.

Раніше в цьому приміщенні за адресою вул. Попудренка, 29 був тренажерний зал та проводилися заняття з настільного тенісу. А адмінперсонал знаходився (і знаходиться поки що) в іншій тимчасовій будівлі, розташованій аж у мікрорайоні «Шерстянка». Зрозуміло, що це ускладнює контроль за навчально-тренувальним процесом. Після завершення будівельних робіт на Попудренка, 29 розмістять і адміністрацію школи.

Під час капітального ремонту буде утеплений фасад будівлі, замінені вікна, система опалення, освітлення, зроблене перепланування кімнат, внутрішній ремонт приміщень, у т. ч. санвузлів, оновлено інвентар. Вартість робіт - 1,9 млн грн. Планується, що всі роботи у спортивній школі завершаться до кінця року.

За словами Андрія Дериземлі, минулий «косметичний» ремонт приміщення проводився 20 років тому. Питання осучаснення було вже давно на часі.

В КДЮСШ №2 є три спортивних відділення: волейбол, легка атлетика та настільний теніс. Тренується тут 350 вихованців.

Нагадаємо, що у 2018 році відремонтовані приміщення 2-х дитячо-юнацьких спортивних шкіл: на вул. Льотній, 12 (ДЮСШ «Фортуна») і вул.Серьожнікова, 10 (ДЮСШ «Авангард»). Цього року відремонтований та обладнаний спортивний комплекс «Авангард» на вул. Пухова. Він єдиний має зал із суцільним килимом для спортивної боротьби, який відповідає всі нормативам для проведення змагань будь-якого рівня. Заклад зможе прийняти на заняття більше 200 дітей.

За три останніх роки встановлено 47 повноформатних дитячих і 18 спортивних майданчиків та 6 нових футбольних полів зі штучним покриттям. Місто витратило на це понад 20 млн грн.

  • 0
Добавлено: 6-08-2019, 08:38
0
927

Похожие публикации


Наверх