онлайн казино Украины

Чернігівські рятувальники отримали сучасний пожежно-рятувальний автомобіль

Рятувальники Чернігівського міського відділу Управління ДСНС в області отримали сучасний пожежно-рятувальний автомобіль на базі шасі МАЗ.

В урочистому заході, який відбувся в 1-ій Державній пожежно-рятувальній частині м. Чернігова взяли участь голова Чернігівської міської ради Владислав Атрошенко, перший заступник начальника обласного Управління ДСНС полковник служби цивільного захисту Дмитро Бескостий та особовий склад підрозділів міста.

"Лише за останні роки підрозділи оперативно-рятувальної служби Чернігівщини отримали 15 одиниць сучасної техніки. І мені дуже приємно, що існує позитивна тенденція заміни старої техніки на нову з сучасним обладнанням. Я впевнений, що цей пожежно-рятувальний автомобіль слугуватиме на благо населення міста Чернігова, а підрозділ впевнено буде виконуватиме обов'язки, покладені на нього державою", - зазначив Дмитро Бескостий.

"Мені дуже приємно вітати рятувальників обласного центру з отриманням нового сучасного пожежно-рятувального автомобіля, який дозволить населенню міста відчувати себе більш безпечно та захищено. Цей автомобіль вже четвертий, який отримав Чернігів за останні два роки. Я хочу побажати вогнеборцям працювати з мінімумом ризиків для життя і нехай у вашій нелегкій, але такій потрібній роботі буде якомога менше тривожних викликів та надзвичайних ситуацій", - зазначив Владислав Атрошенко.

Від Владислава Атрошенка та Дмитра Бескостого начальник 1-го Державного пожежно-рятувального загону підполковник служби цивільного захисту Петро Дьогтяр отримав сертифікат та ключі від нового сучасного пожежно-рятувального автомобіля.

На завершення заходу, всі бажаючі мали змогу поспілкуватись з рятувальниками ДСНС, оглянути новий автомобіль, обладнання та ознайомитись з його технічними характеристиками.

  • 0
Добавлено: 22-07-2019, 07:59
0
552

Похожие публикации


Наверх