онлайн казино Украины

Шукають двох рибалок, які провалилися на Десні й потонули

Шукають двох рибалок, які провалилися на Десні й потонулиНезважаючи на плюсову температуру та неодноразові застереження рятувальників, любителі підлідної риболовлі нехтують правилами безпеки і виходять на тонку кригу водойм.

Поблизу с. Авдіївка Куликівського району на р. Десна провалилися під тонку кригу рибалки.

Повідомлення про це надійшло о 14 годині в суботу, 9 березня, до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Чернігівській області.

Того дня на водоймі знаходились 4 мешканці обласного центру, троє з яких 1951, 1954 та 1957 року народження опинилися в крижаній воді.

Один з рибалок зміг вибратися на берег, ще один намагався врятувати чоловіків, проте зусиль виявилося недостатньо й він ледве сам не потонув.

На жаль, рибалки 1951 та 1957 року народження потонули.

10 березня для проведення пошукових робіт були залучені фахівці відділення підводного розмінування групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення, 8-ої Державної пожежно-рятувальної частини смт Куликівка У ДСНС України у Чернігівській області, водолази Чернігівської обласної водолазно-рятувальної станції.

Загалом для проведення пошукових та інших невідкладних робіт залучено 14 чоловік, 4 одиниці техніки та 1 моторний човен. Тіла потопельників не виявлено, пошукові роботи тривають.

* * *

З огляду на це, рятувальники звертаються до громадян та любителів рибалки з проханням: не виходьте на тонку кригу водойм, слідкуйте за розвагами дітей.

  • 0
Добавлено: 12-03-2019, 07:55
0
621

Похожие публикации


Наверх