онлайн казино Украины

Чернігів запасається сучасними сміттєвими контейнерами

Чернігів запасається сучасними сміттєвими контейнерамиУ Чернігові на території, яку обслуговує ЖЕК-10, вже збудовано 8 сучасних сміттєвих майданчиків з заглибленими в землю контейнерами, ще 8 - завершують будувати. На облаштування майданчиків, де буде встановлено загалом 54 контейнери, з міського бюджету передбачено 10 млн грн.

- Проблема в тому, що усі мусоропроводи, які дуже часто забиваються, та старі контейнери потрібно повністю відновлювати, - сказав Ігор Лущай та додав, що такий ремонт не передбачений у кошторисі витрат на утримання будинку, а для мешканців він буде дуже дорогий.

Кожен сміттєвий контейнер оснащений автоматичним оповіщенням про наповнення. Сміття вивозить спеціальний сміттєвоз КП «АТП-2528», який за допомогою крана-маніпулятора виймає бак зі сміттям та потім встановлює чистий. Загалом у нього вміщається 3 кубометри. Отвір контейнера розроблений за барабанним принципом, у середину залізти не можливо і неприємний запах не проходить назовні.

Фахівці запевняють, що такі контейнери дуже якісні і розраховані на тривалий термін експлуатації.

За дорученням чернігівського міського голови, працівники комунальних підприємств проводять зустрічі з мешканцями міста, де роз'яснюють про необхідність встановлення таких майданчиків. Крім того, заслуховується й побажання мешканців щодо їх розташування.

  • 0
Добавлено: 6-07-2019, 11:00
0
557

Похожие публикации


Наверх