онлайн казино Украины

Чи підтримують у Чернігові ОСББ?

Чи підтримують у Чернігові ОСББ?На сьогодні в Чернігові вже зареєстровані 106 ОСББ. Їх кількість поступово збільшується: на початок року було 95. Чи сприяє муніципалітет новоствореним об’єднанням?

У Чернігові державна програма «теплих кредитів» доповнюється ще й місцевою програмою їх здешевлення. Тобто на проведення загальнобудинкових заходів з підвищення енергоефективності від 40% вартості кредиту відшкодовує держава через уповноважені банки і плюс стільки ж – бюджет міста.

Учасниками Програми відшкодування кредитів, отриманих ОСББ, ЖБК на впровадження заходів з енергозбереження у житловому фонді м. Чернігова на 2016-2019 роки стали в минулому році 17 ОСББ. А вже за першу половину цього року документи для одержання коштів від міста за цією програмою подало 21 ОСББ.

У той же час, на участь у Програмі сприяння створенню ОСББ та підтримки будинків ОСББ та ЖБК заявок поки що надходить менше. З огляду на це виконком Чернігівської міської ради 4 липня прийняв рішення перевести частину затверджених фінансових призначень на 2019 рік у сумі 1,5 млн грн з однієї міської програми підтримки ОСББ на іншу.

  • 0
Добавлено: 5-07-2019, 08:44
0
599

Похожие публикации


Наверх