онлайн казино Украины

На чернігівський фонтан можуть повернути жабок

На чернігівський фонтан можуть повернути жабокРемонт скверу Попудренка в центрі Чернігова проведуть наступного року. Про це сказав міський голова Владислав Атрошенко.

Проекту реконструкції поки нема, є концепція. Одне з можливих рішень – повернення жабок на діючий фонтан у сквері.

«Це наступний крок, без якого ми не обійдемося. Одразу, на майбутнє, кажу, що бажання є цей сквер зробити не монументальним, а щоб були елементи сучасні. Можливо, попрацювати з проектантами. Де їх взяти цих проектантів, ще будемо думати. Щоб тут були елементи, можливо, навіть якісь гамаки. Нам також роблять зауваження. Що ми вважаємо, що не можна ходити по газонах, а газонами треба користуватися. Ми це максимально передбачимо і щоб гармонізувати сучасне це рішення з монументальністю центральної частини і все таки ми будемо намагатися цю гармонію знайти. Треба буде почути думку людей, можливо через електронні засоби масової інформації, з точки зору повернення жабок, про які багато говорилося. Хтось за. Хтось проти, у нас буде можливість це зробити. Це не надзвичайно дорога справа. Це окрема позиція стосовно повернення жабок на діючий фонтан», - сказав Владислав Атрошенко.

Нагадаємо, фонтан із жабками у центрі Чернігова з’явився ще до війни, в другій половині 1930-х років. У 2002-му його демонтували і згодом на цьому ж місці звели новий – світло-музичний.

  • 0
Добавлено: 29-06-2019, 09:02
0
899

Похожие публикации


Наверх