онлайн казино Украины

Гордон заявив у Чернігові, що коаліція у наступному парламенті висуне на прем’єра Ігоря Смешка

Гордон заявив у Чернігові, що коаліція у наступному парламенті висуне на прем’єра Ігоря СмешкаВідомий українській журналіст, нині – керівник виборчого штабу партії «Сила і Честь» Дмитро Гордон під час сьогоднішньої зустрічі з чернігівськими журналістами повідомив, що кандидатом на посаду прем’єр-міністра при формуванні коаліції у наступній Верховній Раді має стати лідер «Сили і Честі» Ігор Смешко.

«Треба розуміти, що нинішній президент – без досвіду державного управління. Тому поруч з ним має бути прем’єр, який має такий досвід і має, як і президент Зеленський, проукраїнське мислення. Для мене очевидно, що така людина – Ігор Смешко, - зазначив Дмитро Гордон. – Коаліція у наступній Верховній Раді можлива між двома партіями – «Слуга народу» Володимира Зеленського та «Сила і Честь» Ігоря Смешка. На практиці це означає, що коаліція з партій «Слуга народу» та «Сила і Честь» висуває в прем’єр-міністри Ігоря Смешка”.

За оцінками Дмитра Гордона, «Сила і Честь» на парламентських виборах 21 липня цього року набере не менше 10% голосів виборців. «В тому, що ми наберемо не менше 10%, в мене немає жодних застережень, - сказав керівник штабу партії. – Я вважаю, що 7-8% в нас вже є. Але головні дії будуть в нас за два тижні до виборів, коли треба буде зробити потужний ривок».

Після прес-конференції Дмитро Гордон провів зустріч з чернігівськими активістами партії «Сила і Честь» та кандидатами-мажоритарниками.

  • 0
Добавлено: 28-06-2019, 08:36
0
753

Похожие публикации


Наверх