онлайн казино Украины

Із наради на Магістратській: люди мають знати, за що платять

Із наради на Магістратській: люди мають знати, за що платять"Спілкуйтеся із людьми, роз'яснюйте, що саме ЖЕК може зробити у будинку за рахунком сплачених людьми коштам. Конкретно на прикладі кожного будинку, кожного під'їзду. Також пояснюйте людям, що є комунальна сфера міста, яка не залежить від їх ставлення до центральної влади, - доручив Владислав Атрошенко керівникам ЖЕКів.

«Щоб комунальне господарство міста працювало, за надані послуги населення має розраховуватись на рівні 100%. Просіть людей також впливати на тих, хто не сплачує за послуги ЖКГ, хоча має для цього фінансову можливість," – додав Атрошенко.

Необхідність проводити своєрідні «лікбези» виникла через збільшення заборгованості за надані послуги.
До прикладу станом на початок січня борги КП «ЖЕК-13» становили майже п’ять мільйонів гривень, а на 1 травня зросли до 6,8 мільйона. На підприємстві однією з головних причин вважають монетизацію субсидій. А точніше сприйняття такого формату споживачами. На жаль, більшість субсидіантів сприймають такі виплати, як додатковий бонус на власні потреби і аж ніяк, як цільові кошти.

Щодо житлового фонду, який обслуговує КП, то 90% будинків збудовані до 1990 року і потребують ремонту. У КП ЖЕК-13 трудяться 133 працівники, з них 102 це робітничі професії. На даний час є 10 вакансій. За рік звільнилися 58 працівників, прийшли працювати на підприємство 53. Середній вік працюючих - 52 роки.

Одна з проблем підприємства - застарілий парк техніки, яка практично постійно ремонтується. Міський голова Владислав Атрошенко доручив управлінню ЖКГ провести інвентаризацію всієї наявної техніки у ЖЕКах та інших комунальних підприємствах.

"Потрібно проаналізувати стан та кількість наявної техніки. І визначитись, які напрямки потрібно посилити. Можливо, зараз з'явились нові види техніки, які технологічно можна використовувати для прибирання міста, благоустрою чи ремонту", - наголосив міський голова.

  • 0
Добавлено: 29-05-2019, 09:13
0
641

Похожие публикации


Наверх