онлайн казино Украины

Про що Атрошенко говорив з матерями загиблих Героїв

Про що Атрошенко говорив з матерями загиблих Героїв9 травня, у день, коли згадують та вшановують усіх, хто захищав свою Батьківщину від агресора, а також напередодні Дня матері міський голова Владислав Атрошенко зустрівся з матерями загиблих воїнів-героїв в антитерористичній операції (ООС) на сході України.

Звертаючись до матерів Атрошенко наголосив, що чернігівці завжди пам’ятатимуть та шануватимуть подвиг їх синів.

- Нехай на ваших очах буде менше сліз. Живіть сьогоднішнім та завтрашнім днем, адже ваші сини загинули за майбутнє. Ми будемо завжди пам’ятати про подвиги ваших синів, - сказав Владислав Атрошенко.

Міський голова також зауважив, що зараз дуже важливо виховувати молодь, так, щоб вона розуміла: все, що робиться у місті – треба берегти та поважати.

Говорили під час зібрання і про достойне вшанування героїв, зокрема про встановлення в Чернігові меморіалу чи пам’ятника на їх честь.

Міський голова повідомив, що наразі вже є деякі нові напрацювання та пропозиції, але потрібен ще час, щоб все узгодити.

- Під час проведення конкурсу було достатньо часу для того, щоб спільно, демократично та об’єктивно визначитися з пам’ятником. На жаль, не вийшло. Ті пропозиції, які були запропоновані – досить сумнівні. Нові напрацювання є, але потрібен ще час, - зазначив Владислав Атрошенко.

  • 0
Добавлено: 11-05-2019, 07:22
0
599

Похожие публикации


Наверх