онлайн казино Украины

Чому Юлька розлюбила Johnny

Чому Юлька розлюбила JohnnyІсторія банальна: Юлька пішла, а Johnny її хоче повернути. Він плаче кривавими фарбованими сльозами на стіні будинку і молить, щоб вона повернулася.

Кому треба співчувати у цій ситуації?

У першу чергу Юлі. Бо їй попався Johnny, який нагадує малюка-маніпулятора. Щось не по його, він падає, дригає ногами і кричить публічно, написом на стіні: хочу Юлю! Юля повернись!

По-друге, треба поспівчувати жінці - двірнику і малярам ЖЕК-10, яким доведеться відновлювати стіни після неврівноважених витівок Johnny.

Бо це НЕ ЧОЛОВІЧИЙ вчинок. Юля тому і пішла від Джонні, що в ньому нема сильних чоловічих благородних вчинків. Дівчата це відчувають.

Johnny мав не плакати на стінах, а здійснити подвиг, щоб його благородство, розум, зрілість помітили чернігівці та дівчина.

Наприклад, якщо Юля живе в будинку 7-а чи 9-а ( куди повернутий напис) на вулиці Доценка, то підготувати місце і висадити клумбу квітів, щоб кожен чернігівець міг почитати напис квітами «Юля, я тебе кохаю!».

Про цю клумбу б заговорили жителі мікрорайону. Її б знімали на смартфони чернігівці. А тележурналісти обов’язково б зробили сюжет на телебаченні, де б ти, Johnny, міг дивлячись у камеру сказати:

-Я зробив цю клумбу, щоб Юля знала, я не лише її кохаю, а здатний зробити так, що у її житті зі мною завжди були квіти!

Оце б, Johnny, був би справжній чоловічий вчинок! І якщо б Юля якимось дивом не повернулася до тебе, то інші дівчатка зрозуміли, що Johnny сильний, цілеспрямований, добрий хлопець. Він буде справжнім чоловіком.

Повір Johnny, так і буде.

Але для початку, сам зітри той напис і зроби так, щоб Юля дізналася про це не від тебе. Це буде хід конем

  • 0
Добавлено: 27-02-2019, 09:05
0
884

Похожие публикации


Наверх