онлайн казино Украины

За діло, точніше за бездіяльність. Атрошенко вилаяв директора комунального підприємства

За діло, точніше за бездіяльність. Атрошенко вилаяв директора комунального підприємстваНа сьогоднішній ранковій нараді в міськраді Владислав Атрошенко розлютився через побачений фотозвіт, що завжди готує Муніципальна варта.

Міського голову вивело з себе фото з купами сміття посеред вулиці.

Про стихійний смітник Атрошенко спитав того, хто мав би його прибрати, – керівника КП «Деснянське» Віктора Пригару.

«Чи не на кожній нараді я бачу ці купи, які Ви вчора наче вивезли. Я ж це перевірю. Якщо сміття є – заяву мені на стіл», - зауважив Атрошенко.

Ще за кілька хвилин «під прицілом» з’явився інший об’єкт цього ж комунального підприємства.

«Чим ви займаєтесь на робочому місці? Якого ви хріна ходите взагалі на ту роботу, якщо у вас таке на території? І брешете мені в очі. Ви покращуєте такою роботою мій імідж в очах містян. Ви таким чином виправдовуєте довіру мене до вас? Мені таких говнюків на роботі не потрібно. Я людей ціную за результати роботи», - додав Атрошенко.

Побачене у звіті далі також не потішило міського голову. Інші занедбані об’єкти належать ОЖБК, на які міська рада безпосередньо вплинути не може. Однак, Атрошенко не має наміру нікому спускати з рук безлад у місті.

Варіант вирішення ситуації запропонував начальник «Муніципальної варти»: штрафувати за невиконану роботу відповідальних за прибирання сміття.

  • 0
Добавлено: 13-02-2019, 08:34
0
605

Похожие публикации


Наверх