онлайн казино Украины

Як Атрошенко присоромив обласну владу

Як Атрошенко присоромив обласну владуУчора на ранковій нараді у мерії знову згадали про небезпеку льодяних бурульок.

І знову комунальникам наголошено, що на будівлях, які вони обслуговують, ці льодові утворення потрібно вчасно прибирати.

У Чернігові через перепади денної та нічної температур на деяких будинках вони вже набули загрозливих розмірів. Якщо така льодяна брила впаде на людину, то може серйозно травмувати.

Як відомо, за благоустрій та чистоту прилеглої території відповідає власник будівлі. Як приклад недбалості, мер Атрошенко навів будівлю у центрі міста. Мова про колишній кінотеатр імені Щорса, де зараз знаходиться обласний громадський молодіжний центр. Це власність обласної влади.

За словами Атрошенка, повз цю будівлю останні тижні небезпечно ходити: постійна ожеледиця, з даху звисають і періодично падають брили льоду. Не дивлячись на те, що будівлю та прилеглу територію має обслуговувати її власник, тобто, обласна влада, мер доручив службі ЖКГ міста навести лад на цій ділянці за кошти міського бюджету.

Далі пряма мова Атрошенка:

- Там де є стоки води біля будівлі, зніміть два ряди плитки і закопайте водовідні лотки. Заберіть воду, з поверхні плитки. На тому тротуарі люди постійно ковзаються, і я там мало не вбився. А вздовж стріхи поставте стаціонарі стовпчики з сигнальною стрічкою огородження, які не будуть падати.

  • 0
Добавлено: 17-01-2019, 09:50
0
653

Похожие публикации


Наверх