онлайн казино Украины

Хто винен, якщо у твоєму дворі безлад?

Хто винен, якщо у твоєму дворі безлад?Відповідь очевидна — ЖЕК, міська влада, мер. А якщо не йти шляхом найменшого спротиву і таки спробувати розібратися?

Пам’ятаєте, нещодавно проводили збори жителів вашого будинку.Тоді прийшли далеко не всі, а ті хто й прийшов, довго лаялися, а потім обрали керівника якогось ОСББ чи визначилися з керуючої компанією. Виявляється, саме згадані двоє крайніх відтоді несуть відповідальність за квіти на клумбі, вчасно прибраний сніг та наявність незіпсованих майданчиків.

Останні кілька років в Україні пробують реформувати сферу ЖКГ. І це вже давно на часі. От тільки далеко не всі жителі багатоквартирок розуміють суть тих змін, а багато новостворених компаній та новообраних голів ОСББ продовжують несумлінно ставитися до своїх обов’язків.

На думку Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка, процес прибирання території міста має бути керований. Чернігівці повинні бути більш вимогливими до безпосередніх надавачів послуг. Наразі міське комунальне господарство справляється із завданнями та обслуговуванням будинків краще, ніж приватні керуючі компанії.

  • 0
Добавлено: 19-12-2018, 08:28
0
664

Похожие публикации


Наверх