онлайн казино Украины

Порошенко про Атрошенка: "Влад це мій старий друг"

Порошенко про Атрошенка: "Влад це мій старий друг"Під час вчорашнього візиту Президента Петра Порошенка до області Гарант тішився результатами децентралізації. Відзначив і роботу чернігівської міської влади у цьому напрямку.

Наразі 52% зведеного державного бюджету складають бюджети місцеві, а це є реальним результатом децентралізації.

«І лідери громад відчули на собі преваги децентралізації… зростає бюджет розвитку, зростають можливості голови (громади – ред.). Зростає фінансування програм і скорочується відстань від громади до влади, яка здатна приймати рішення», - зазначив він.

Глава держави підкреслив, що пишається тим, що децентралізація була започаткована в області ще під час його приїзду на Чернігівщину у 2014 році. «Тоді ніхто не вірив – хто ж добровільно віддає владу і гроші? Влада була в Києві, чого ж її віддавати на місця?», - нагадав Петро Порошенко першу реакцію на цю реформу.

«На сьогоднішній день місцеві бюджети більше ніж державний бюджет. І той, хто по-справжньому працює, той заробляє гроші і без погодження з Києвом забезпечує зростання життя в громаді», - підкреслив він.

Задоволений Президент і роботою очільника Чернігівської влади, мовляв «мій старий друг Влад (Владислав Атрошенко) відчув на своїй громаді переваги децентралізації».

Якісне видозмінення міста спостерігають і чернігівці, і гості. Підтвердженням цього є результати дослідження, що провела минулоріч Соціологічна група "Рейтинг" на замовлення Міжнародного республіканського інституту (IRI) у кожному обласному центрі.

За рік Чернігів у цьому рейтингу піднявся вгору на 7 позицій та продемонстрував зростання по всіх 22 показниках, які досліджувалися.

  • 0
Добавлено: 30-11-2018, 09:43
0
976

Похожие публикации


Наверх