онлайн казино Украины

Міністр Жданов відзвітував про візит у Чернігів

Міністр Жданов відзвітував про візит у ЧернігівСьогодні, 1 червня, до Чернігова завітав Ігор Жданов – міністр молоді та спорту України.

Що робив під час робочого візиту і які результати – відзвітував у соцмережі Faccebook.

«Провели дуже важливе виїзне засідання Колегії Мінмолодьспорту у Чернігові. Обговорювали реалізацію молодіжної політики в умовах реформи децентралізації, як була розпочата Урядом Арсенія Яценюка та продовжуєть Володимира Гройсмана послідовно, крок за кроком, здійснюється ця надважлива реформа.

Реформа вже дає результат. Щорічно на мільярди гривень зростають фінансові можливості місцевого самоврядування. Тільки за перші чотири місяці 2017 року місцеві бюджети зросли на 14,5 мільярди гривень.

Для мене, як міністра відповідального за молодіжну політику та й загалом для всієї нашої молоді дуже важливо, щоб ті ресурси, які додатково отримали місцеві громади, інвестувалися у молоде покоління. Це найкраща інвестиція. Переконаний, жодні позитивні зміни на рівні країни та громади неможливі без активної участі молоді.

Тому звертаємося до місцевого самоврядування та об'єднаних територіальних громад з рекомендаціями не ігнорувати молодь, а сконцентруватися на таиких напрямках як:

1) кадрове забезпечення;
2) розвиток молодіжної інфраструктури, зокрема молодіжних центрів;
3) належне фінансування молодіжної роботи;
4) залучення молоді до процесу ухвалення рішень.

Це те над чим сьогодні працює наше Міністерство на Всеукраїнському рівні. Цим також обов’язково має займатися кожне місто, село, об’єднана територіальна громада. Мають бути створені відповідні стурктурні підрозділи, або визначені окремі фахівці по роботі з молоддю.

Тоді у нас буде єдиний молодіжний простір на всіх рівнях. Відтак зможемо більш ефективно створювати нові можливості для розвитку нашої молоді. Не заважати, а допомагати їм у самореалізації».

  • 0
Добавлено: 2-06-2017, 11:45
0
1 018

Похожие публикации


Наверх