онлайн казино Украины

Чернігівці збираються перекривати колії залізниці

Чернігівці збираються перекривати колії залізниціБлизько сотні чернігівців погрожують з понеділка, 3 грудня, перекрити залізничні колії в районі моторвагонного депо Чернігів, якщо їх не почує керівництво установи.

Як відомо через ці колії рухаються електрички на Неданчичі та потяги до Білорусі і Горностаївки.

На цей відчайдушній крок чернігівці вимушені піти через наказ в.о. директора регіональної філії від 31.10.2018, згідно з яким їм заборонили проходити через моторвагонне депо. З початку листопада пересуватися на території депо відтепер можна лише за службовими посвідченнями та разовими перепустками.

Цей прохід наразі є єдиним шляхом, який з’єднує територію вокзалу і райони Подусівки і Шерстянки. Поряд знаходиться два садочки, різні установи і, тому, щодня багато чернігівців пересуваються через депо, адже в обхід йти дуже далеко.

«Тут щодня проходить безліч людей. Хтось веде діток у садочок, хтось поспішає на роботу. Якщо йти в обхід, то треба пройти близько 3 км або їхати у переповненому 25-му, в який зранку просто не реально влізти. Керівництво мовляв хвилюється за майно депо, але ж там постійно чергують охоронці, які і слідкують за майном», – зазначила чернігівка Оксана.

За її словами обурені містяни вже зверталися до начальника виробничого підрозділу моторвагонного депо “Чернігів” Валерія Дерев’янка, однак не він, не його заступники навіть не вийшли для спілкування з людьми.

В свою чергу, начальниця залізничного вокзалу повідомила, що депо не входить в її компетенцію.

«Якщо нас не почують владці, з понеділка, 3 грудня, ми плануємо перекрити залізничні колії в районі депо. Прийдуть усі і дорослі, і діти. Адже куди ми тільки не звертались, усюди нас відфутболюють», – зазначають чернігівці.

Таке закриття проходу через депо вже було декілька років тому, однак, не надовго. Тоді, через численні скарги керівництво депо таки пішло на поступки.

  • 0
Добавлено: 29-11-2018, 08:39
0
973

Похожие публикации


Наверх