онлайн казино Украины

Владислав Атрошенко: Структурні підрозділи повинні бути готовими до роботи у режимі воєнного стану

Владислав Атрошенко: Структурні підрозділи повинні бути готовими до роботи у режимі воєнного стануОзнайомитися із відповідним законодавством та бути готовим до роботи у режимі запровадження воєнного стану — таке розпорядження структурним підрозділам міськради дав голова Владислав Атрошенко.

Як відомо, Чернігівська область увійшла до переліку областей, де у випадку збройної агресії вводиться воєнний стан. Про це йдеться у Законі України про затвердження Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні», проголосованому вчора, 26 листопада, у Верховній Раді України.


Наразі міська рада працює у штатному режимі.

"Всім начальникам управлінь та керівникам підприємств прочитати Закон України, ознайомитись із законодавством у частині дій у випадку запровадження військового стану. Також керівникам відділів взаємодії з правоохоронними органами, запобігання та виявлення корупції, мобілізаційної, оборонної та спеціальної роботи та з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Чернігівської міської ради, а також головам районних у місті Чернігові рад підготувати відповідні плани дій та інструкції для реагування", - сказав міський голова.

  • 0
Добавлено: 28-11-2018, 08:56
0
854

Похожие публикации


Наверх