онлайн казино Украины

Які школи ремонтуватимуть за рахунок резервного фонду міста?

Які школи ремонтуватимуть за рахунок резервного фонду міста?Школам міста виділені кошти для робіт з ліквідації наслідків зливи 30 червня. Про це йдеться у рішенні виконавчого комітету міської ради, який позачергово зібрався сьогодні.

Як виявилось, із резервного фонду міського бюджету Управлінню освіти Чернігівської міської ради виділені кошти у сумі 482 тисяч гривень відновлювальних робіт з ліквідації наслідків зливи 30 червня в Чернігові. Тоді, які відомо, внаслідок підтоплення постраждали будівлі комунальної сфери міста, приватні будинки та дорожня інфраструктура.

Гроші дадуть школам № 1, 3 та 19.

Як відомо, для проведення аварійно-відновлювальних робіт на об’єктах комунальної власності міста Уряд 31 жовтня ц.р. виділив кошти, які надійдуть до Чернігівської обласної державної адміністрації з резервного фонду Державного бюджету, у сумі 16 мільйонів гривень.

Втім їх не вистачає, щоб повністю перекрити потреби відновлювальних робіт на об’єктах комунального сектору. Зокрема, на відновлення закладів освіти необхідно ще більше мільйона.

Тому з резервного фонду міського бюджету для шкіл №1, 3 та 19, приміщення яких постраждали від стихії, виділяються кошти на зазначені цілі. Наразі це весь нерозподілений залишок коштів, який був у резервному фонді міського бюджету.

За ці кошти у загально-навчальних закладах ліквідовуватимуться пошкодження, які сталися внаслідок зливи, а саме: ремонтуватимуть бетонні приямки, стіни в коридорах та класах, стелю спортивного залу.

  • 0
Добавлено: 12-11-2018, 08:30
0
701

Похожие публикации


Наверх