онлайн казино Украины

Які обіцянки з ремонту доріг у Чернігові виконав Атрошенко?

Які обіцянки з ремонту доріг у Чернігові виконав Атрошенко?Портал «Слово і Діло» проаналізував, як голови обласних центрів займаються ремонтом вулиць.

На думку аналітиків, українським мерам по-різному дається виконання обіцянок щодо ремонту вулиць. А більшість провалених пов'язана з невиконанням термінів.

Щодо Чернігова, то міський голова Владислав Атрошенко дотримав 6 обіцянок з ремонту доріг у Чернігові, ще 2 – у процесі, невиконані – 3.

Так, як і обіцяв мер, виконані капітальні ремонти вулиць Полуботка, Шевченка, Преображенської, Пушкіна, Мазепи та проспекту Миру.

Щодо обіцянок, які знаходяться у процесі виконання, то це завершення ремонту вулиць Рокоссовського та Жабинського. На останній, які повідомляли ЗМІ, нещодавно уклали перший шар асфальту.

Досі не виконані обіцянки щодо ремонту вулиць Попудренка та Київської, а 2017-го не завершили ремонт вулиці Рокоссовського.

У свою чергу, міська рада оприлюднила деякі цифри з ремонту доріг у Чернігові. Стверджується, що із 2,75 млн метрів квадратних площі всіх доріг у місті відремонтували вже 800 тисяч.

  • 0
Добавлено: 10-11-2018, 08:26
0
765

Похожие публикации


Наверх