онлайн казино Украины

«Зеленбуду» - 80. Зроби подарунок - не рви квіти

«Зеленбуду» - 80. Зроби подарунок - не рви квітиДнями комунальне підприємство,роботою якого захоплюється більшість чернігівців, відсвяткувало поважлий ювілей – 80 років.

Вітав «Зеленбуд» і Владислав Атрошенко. у своєму виступі говорив про важливість збільшення зарплат для працівників робітничих професій для того, щоб утримати існуючих працівників і привабити нових. На сьогодні підприємство дуже потребує молодих фахівців.

- Важливо, щоб працівники житлово-комунального господарства на руки отримували не менше 4,5 тис грн, - зазначив міський голова. Для цього міська влада буде працювати у напрямку розвитку туризму та приваблення у Чернігів бізнесу. Він також побажав колективу натхнення у роботі для втілення цікавих ідей.

Заступник міського голови Олександр Ломако зауважив, що найкращим подарунком для підприємства буде повага його праці.

Комунальне підприємство «Зеленбуд» надає послуги по садінню, догляду, прибиранню та капітальному ремонту зелених насаджень у парках і скверах міста Чернігова. Загальна площа об’єктів, що обслуговує підприємство на сьогоднішній день, становить 691 га (33% всіх зелених насаджень міста).

На сьогодні на підприємстві працює 150 чоловік, серед яких 121 працівник - робітничий персонал.

Цього року працівники Зеленбуду проводили роботи з капітального ремонту та реконструкції зеленої зони по вул. Гетьмана Полуботка, висаджували дерева та квіти у сквері ім. Б. Хмельницького, упорядковували ділянки дороги по пр. Миру - від мосту р. Десна до Катерининської церкви, облаштовували бульвар по пр.Миру (Алея Героїв), відновлювали клумби та зелені насадження на багатьох інших ділянках міської території.

  • 0
Добавлено: 5-11-2018, 08:47
0
708

Похожие публикации


Наверх