онлайн казино Украины

Депутат вперто не подає декларацію

Депутат вперто не подає деклараціюВ суді доведено винуватість депутата Чернігівської міської ради у вчиненні правопорушення, пов’язаного із корупцією.

Йдеться, знову ж таки, про неподання електронної декларації про «все, що нажито».

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернігівської області.

Встановлено, що депутат, без поважних причин, не подав шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2017 рік, у встановлений законом термін до 1 квітня 2018 року.

Постановою суду правопорушника визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією, передбаченого ч. 3 ст. 172-6 КУпАП (повторне порушення вимог фінансового контролю) та накладено стягнення у виді штрафу в розмірі 1700 грн.

Не погоджуючись із вказаним рішенням суду, правопорушником подано апеляційну скаргу.

Однак за принципової та послідовної позиції прокурора, Чернігівським апеляційним судом ухвалено рішення про залишення скарги без задоволення, а постанови суду першої інстанції – без змін.

Постанова суду набрала законної сили.

Раніше постановою Деснянського районного суду м. Чернігова від 06.09.2017 депутат притягувався до адміністративної відповідальності за аналогічне правопорушення.

Довідка
Заїка Андрій Анатолійович, 1987 р.н., менеджер з ТОВ «Смена», обраний до міськради Чернігова від Чернігівської міської організації політичної партії "Об'єднання "Самопоміч", позафракційний. В міськраді –член постійної комісії з питань комунальної власності, бюджету та фінансів.

  • 0
Добавлено: 1-11-2018, 08:50
0
723

Похожие публикации


Наверх