онлайн казино Украины

1700 грн штрафу за незадекларований продаж

1700 грн штрафу за незадекларований продажЗа несвоєчасне повідомлення про суттєві зміни у майновому стані до адмінвідповідальності притягнуто головного спеціаліста Головного управління статистики в Чернігівській області

Нещодавно вже повідомлялося, що деякі депутати в Чернігові мають сплатити по 850 грн за схожі порушення при декларуванні статків. І ось довгі руки правосуддя дісталися працівника статистики.

Суд 2 липня наклав на правопорушника стягнення у вигляді штрафу в розмірі 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян – 1700 грн.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернігівської області.

Головного спеціаліста ГУ статистики в області визнано винною у вчиненні адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією, передбаченого ч. 2 ст. 172-6 КУпАП – порушення вимог фінансового контролю.

Прокурор довів, що посадовець несвоєчасно повідомила НАЗК про суттєві зміни у своєму майновому стані, а саме отримання доходу у сумі 99 тисяч грн. за реалізований транспортний засіб внесенням такої інформації до Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

  • 0
Добавлено: 5-07-2018, 11:21
0
1 030

Похожие публикации


Наверх